Zase izberite le najboljše – tu so nova vozila Honda

Vsak voznik se mora med vožnjo počutiti varno in sproščeno. A za marsikaterega lastnika avtomobila dandanes to ni več dovolj, saj si želi še več udobja, boljšo funkcionalnost in kakšen tehnološki presežek. Da o tem, kako se avtomobil na cesti ‘obnaša’, sploh ne govorimo. Nova vozila Honda, ki jih najdete pri nas, so prilagojena tudi najzahtevnejšim uporabnikom, zato smo prepričani, da boste v naši široki ponudbi tudi vi našli tisto najboljše zase.

Naj že na začetku razjasnimo, zakaj so nova vozila Honda tako iskana. Iz več razlogov! Če kupite nov avtomobil, ne boste prav nič obremenjeni z njegovo zgodovino oziroma njegovimi prejšnjimi lastniki. Nova vozila Honda imajo tovarniško garancijo, prav tako bolje opravljajo varnostne preizkuse kot rabljeni avtomobili. Cena novega avtomobila je že na začetku popolnoma jasna, poleg tega se nova vozila v povprečju precej manj kvarijo kot že uporabljena. Odličen razlog, zakaj se odločiti za nova vozila Honda, pa je vsekakor tudi tehnološki razvoj, ki je seveda prisoten tudi v avtomobilizmu. Hondina vozila vsebujejo napredno tehnologijo, ki vozniku omogočajo še več udobja ter boljšo preglednost.

PONUDBA VOZIL

POSEBNE PONUDBE
Aktualne Honda ugodnosti

JAZZ HIBRID
1.500 EUR Bonusa

CROSSTAR
1.500 EUR Bonusa

CIVIC E:HEV
Prihaja v Slovenijo

NOVA HONDA HR-V
Že pri nas

hr-v

CIVIC TYPE R
Rekorder prednjega pogona

NSX
New Sports eXperience

Od električnega varčneža do dirkalnega konja

Naša ponudba Hondinih novih vozil je res obširna, vanjo smo namreč zajeli vse tisto, kar odgovarja različnim profilom uporabnikov. Nekateri namreč prisegajo na čisto eleganco in preprostost, spet drugi se ne zadovoljijo z manj kot najboljšim. Nova vozila Honda, ki si jih lahko ogledate pri nas, so v vsakem primeru vozila prihodnosti. Honda namreč uspešno stopa v korak s časom in svoja vozila prilagaja aktualnim razmeram ter razvoju v prihodnosti.

Kaj vam nudimo? Zgoraj si lahko ogledate vse modele, med katerimi boste zagotovo kmalu našli svojega favorita. Vas morda navdušuje moderen videz s pridihom nostalgije? Vas morda zanima napreden hibridni motor ali pa ste naravnost očarani nad robustnim videzom, ki ga nihče ne spregleda? Prisegate na športne in hkrati neverjetno varne modele vozil? Kaj pa na povsem nov občutek vožnje, ki bo vašo vozno izkušnjo dvignil na neko novo raven? Nova vozila Honda, ki jih dobite pri nas, vam nudijo vse našteto, sami pa se odločite, kaj vam je najpomembnejše. Predlagamo, da si podrobno ogledate našo ponudbo, za vse dodatne informacije pa smo vam seveda na voljo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne so ugodnosti na nova vozila Honda?

V Avtohiši Žibert smo pripravili posebne ponudbe, s katerimi lahko ob nakupu koristite dodatne ugodnosti. Pri nas vam hitro in preprosto uredimo financiranje, nudimo pa tudi dodatne popuste. Koristite lahko različne bonuse, posebna jamstva in še kaj. Prepričani smo, da lahko skupaj uredimo vse, da boste tudi vi z nakupom več kot zadovoljni.

Ali je pred nakupom mogoča testna vožnja?

Seveda! Verjamemo, da bi brez testne vožnje le težko kupili nov avtomobil, zato vam tudi v teh nenavadnih časih omogočamo, da nova vozila Honda preizkusite. Seveda pri tem upoštevamo vsa priporočena navodila v zvezi z zaščitnimi ukrepi. V kolikor vas zanima testna vožnja, vas vabimo, da na naši spletni strani izpolnite obrazec in nam pošljete povpraševanje.

Kje si lahko ogledam nova vozila Honda?

Vabimo vas v naš salon, kjer so na ogled vsa nova vozila. Pobližje si jih lahko ogledate, mi pa vam bomo z veseljem postregli z vsemi potrebnimi informacijami. Zavedamo se, da nakup novega avtomobila ni mačji kašelj, temveč gre za zelo pomembno odločitev. A naš cilj je vedno bil zadovoljni kupec, zato se bomo v kar največji meri potrudili, da skupaj pridemo do najboljše rešitve.