IZKORISTITE VSE PREDNOSTI NOVEGA HIBRIDA

Nova Honda Civic e: HEV je plod 50-letnega razvoja priljubljenega modela Civic in 25-letnega napredka hibridne tehnologije. Civic e: HEV se ponaša s hibridno tehnologijo, ki je samopolnilna. To pomeni, da vam zaradi pogonskega sklopa, ki proizvaja električno energijo kar sam, ne bo treba iskati električnih polnilnic, saj ji preprosto ne boste potrebovali. Vozilo, ki je elektrificirano, vam nudi takojšnjo moč, ko jo potrebujete, in linearni pospešek. Novi Civic e: HEV vas bo pripeljal povsod. In to s stilom, ki nikoli ne gre iz mode!

POPOLNOMA SE VAM PRILAGODI

Novi Civicov hibrid je ustvarjen zato, da se vam prilagodi. Odziven je in učinkovit, ekonomičen in hkrati razkošen, varčen in zmogljiv – vse, kar želite in potrebujete. Med vožnjo se izkaže za vsestranskega, saj nudi preprosto preklapljanje med različnimi načini vožnje: običajni (odlično ravnovesje med učinkovitostjo in zmogljivostjo), ekonomični (učinkovitejša poraba goriva), športni (večji pospešek) ali individualni (natančne prilagoditve). V katerem koli trenutku lahko izberete takšnega, ki vam odgovarja, in se mu popolnoma prepustite.

NOTRANJOST IN ZUNANJOST, KI NAVDUŠITA

Ker je Honda Civic e: HEV izredno prilagodljiv, se zlahka spremeni v vozilo, kamor lahko spravite domala vse, kar potrebujete tako za aktiven športni oddih kot umirjene počitnice v dvoje. Zasnovan je tako, da omogoča veliko prostora, hkrati pa zaradi ergonomsko dodelanih sedežev nudi dovolj udobja tudi ob daljših vožnjah. Notranjost je oblikovana elegantno, prefinjeno in v slogu – tako kot zunanjost, ki je oblikovana čisto, hkrati elegantno in športno.

ŠE VEČ PAMETNE TEHNOLOGIJE

Hondina filozofija, ki zagovarja tehnologijo v sinergiji s človekom, pri Civicu e: HEV prihaja do še večjega izraza. Nudi vam namreč pametne in inovacijske rešitve, ki vas bodo navdušile. Vrhunski devetpalčni visoko ločljiv multifunkcijski zaslon se poveže z različnimi aplikacijami in navigacijskim sistemom. Tehnologija tega hibrida je vrhunsko sinhronizirana in pripravljena, da jo uporabite. Izkoristite njihove praktične funkcije in uživajte v dodatnem potovalnem udobju, ki vam ga te nudijo.

VAŠA VARNOST JE NA PRVEM MESTU

Nova Honda Civic e: HEV je ustvarjena, da vam zagotovi kar največjo varnost. Funkcije Honda SENSING so še dodatno izboljšane, v vozilu pa je kar 11 zračnih blazin. Hibridni Civic ima 100-stopinjsko prednjo širokokotno kamero, hkrati pa nove zadnje in prednje senzorje. Vožnja s takšnim vozilo je zelo varna, ne le udobna. Ustvarjalci in razvijalci so imeli ves čas v mislih varnost voznika in potnikov. Njihov cilj je, da se med vožnjo počutite varno in sproščeno. Preizkusite hibrida Civicove že 11. generacije!