Odlično ohranjena rabljena vozila Honda

Kadar se odločate za nakup rabljenega vozila, vedno obstaja določeno tveganje, zato svetujemo, da se za nakup odločite pri pooblaščenem prodajalcu, ki stavi na svoj ugled in vam zagotovo ne bo prodal ‘mačka v žaklju’. Še prej pa na kratko razjasnimo, zakaj bi sploh kupili rabljeni avtomobil. Med najpomembnejši vidiki, ki govorijo v prid rabljenim vozilom, je zagotovo cena. Vas torej zanima Honda? Rabljena, ki jo boste kupili pri nas, vas zagotovo ne bo razočarala. Cena nekaj let starega avtomobila je krepko nižja od povsem novega, hkrati pa je takšno vozilo lahko odlično ohranjeno in še vedno tehnično brezhibno. Ves čas skrbimo, da so naša rabljena vozila Honda lepo vzdrževana in primerna za takojšnjo uporabo, hkrati pa vam zagotavljamo, da imajo znano zgodovino, realne kilometre, zgledno izpolnjeno servisno knjižico ter vse tisto, kar si nov lastnik zasluži.

Preberi več

Vabimo vas, da si spodaj ogledate naša rabljena vozila Honda. Ponudba je pestra in se redno posodablja, cenika pa ne skrivamo. Pri nas boste dobili vse informacije, ki so pomembne ob nakupu rabljenega avtomobila. V kolikor česa nismo zapisali, pa vas vabimo, da nas kontaktirate in povprašate o podrobnostih. Z veseljem vam bomo dodatno pojasnili vse podrobnosti o stanju vozila, ki vas zanima, hkrati pa vam nudimo tudi različne možnosti financiranja. Izbirate lahko med različnimi modeli, sestavili smo tudi podrobne sezname vse opreme, ki zadeva tako podvozje kot notranjost vozila, pa seveda varnost, uporabnost in udobje. Nismo pozabili na opise tehnoloških rešitev, ki jih ta vozila nudijo, morda pa vam bo pri odločitvi še najbolj pomagal opis splošnega stanja, ki ga imajo naša rabljena vozila Honda. Preverite ponudbo, verjamemo, da boste navdušeni.

Spodaj si lahko ogledate naša nova in rabljena vozila na zalogi

V primeru težav s prikazom vozil izklopite blokiranje oglasov ali pa obiščite naš Avto.net profil s klikom TUKAJ.

Rabljena vozila Honda si oglejte pri pooblaščenem prodajalcu

Naše podjetje je že dolga leta pooblaščeni prodajalec vozil Honda in nakup rabljenega vozila pri pooblaščenem prodajalcu je zagotovo najboljša odločitev. Vas zanima Honda? Rabljena vas že čaka pri nas!

Kadar avtomobil kupujete pri pooblaščenem prodajalcu, točno veste, kje ste ga kupili in seveda tudi, kam se obrniti, če slučajno pride to kakšne težave. Seveda se trudimo, da novim lastnikom v roke predamo res le tisto najboljše, kar pomeni vozilo z znano zgodovino, servisno knjižico, vsa vozila skrbno pregledamo, uredimo popravila in morebitne napake, vozila temeljito očistimo in pripravimo na takojšnjo uporabo. Skupaj se lahko dogovorimo za financiranje, na rabljena vozila Honda pa nudimo tudi jamstvo, kar dodatno priča o tem, da smo resen ponudnik rabljenih vozil, ki stavi na svoje izkušnje, znanje, strokovnost, profesionalnost in topel odnos z vsako stranko.

Prepričani ste lahko, da bo naša Honda – rabljena ali nova – kmalu postala vaša zanesljiva sopotnica ne glede na to, kam se boste podali. Tudi po tistem, ko bo vozilo že v vaši lasti, bomo zanj še naprej skrbeli tudi mi. Poleg tega, da smo pooblaščen prodajalec in servis vozil, menjamo staro za novo in staro za staro, prodajamo in nameščamo originalne nadomestne dele ter dodatno opremo, izvajamo kleparska in ličarska popravila, nudimo vulkanizerske storitve, polnimo in servisiramo klimatske naprave … Poleg tega vam nudimo ugodno financiranje in najem nadomestnega vozila. Skratka, rabljena vozila Honda so pri nas v najboljših rokah, v kar ste lahko popolnoma prepričani. Skrbno se posvetimo prav vsakemu, ki nas obišče, in uresničujemo njegove še tako zahtevne želje.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kje so na voljo rabljena vozila Honda po ugodnih cenah?

Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte o tem, da pri nas za svoj denar dobite res največ, kar lahko. Če vas zanima Honda – rabljena ali nova –, jo boste dobili pod ugodnimi pogoji, saj nudimo različne možnosti financiranja, poleg tega pa dobite tudi garancijo in zanesljivo podporo tudi za naprej. V Avtohiši Žibert namreč nudimo vse potrebno za vzdrževanje in morebitna popravila vašega vozila. Pri nas boste dobili vse na enem mestu, v kar ste lahko stoodstotno prepričani.

Zanimajo me rabljena vozila Honda. Kje je največja izbira?

Na naši spletni strani si lahko ogledate, katera vozila imamo na zalogi. Svoj seznam redno dopolnjujemo in ga prilagajamo, tako da boste že na spletu našli vse potrebne podatke o samem vozilu in njegovem stanju. Za vse dodatne informacije pa smo vam seveda na voljo prek različnih kanalov. Lahko nas kontaktirate prek spletnega obrazca, pokličete ali obiščete. Delovni čas naše avtohiše najdete na spletni strani.

Zakaj nakup zaupati Avtohiši Žibert?

Iz več razlogov. Poleg tega, da se vsakič znova izkažemo kot odličen partner pri prodaji in prevzemu vozila ter urejanju vse potrebne dokumentacije, bomo vaš partner ostali tudi po tistem, ko boste vozilo že odpeljali. Naše podjetje se ponaša z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami, imamo vrhunske strokovnjake z različnih področij, neprecenljiva znanja in storitve, s katerimi lahko celovito vzdržujemo vaše vozilo tudi v prihodnje.