Prijava na servis Honda vozil

Vsak jekleni konjiček, pa naj bo izdelan še tako kakovostno, potrebuje redne preglede in občasno tudi kakšno popravilo. Honda servis je tu za vas in vaše Hondino vozilo! Smo namreč pooblaščeni servis za vozila Honda, kar pomeni, da bomo za vaše vozilo poskrbeli na najvišji mogoči ravni. Naročite se na termin in skupaj bomo poskrbeli, da bo vaša Honda spet kot nova. Naš servis Honda se ponaša s številnimi kvalitetami, zato ne odlašajte, ampak svojemu avtomobilu zagotovite vrhunsko storitev – takšno, kot si jo tudi zasluži.

Ker smo pooblaščeni servis za vozila Honda, ste lahko prepričani, da pri nas dobite le najboljše. Pri nas vam je na voljo celovita storitev od osnovnega vzdrževanja vse do servisiranja vozil. Naš Honda servis torej omogoča tako preglede, servise kot popravila, seveda pa smo vam na voljo tudi zgolj za kakšen nasvet ali razreševanje dilem okoli vaše Honde. Verjamemo, da vam vaše vozilo veliko pomeni in servis Honda je ustvarjen za to, da vaše vozilo ohranja v najboljšem mogočem stanju.

Izpolnite prijavni obrazec:

  Delovni čas

  DELOVNI ČAS - SERVIS
  • Ponedeljek 07:30–16:00
  • Torek 07:30–16:00
  • Sreda 07:30–17:00
  • Četrtek 07:30–16:00
  • Petek 07:30–16:00
  • Sobota Zaprto
  • Nedelja Zaprto
  PREVZEM SERVISIRANIH VOZIL
  • Ponedeljek 07:30–17:00
  • Torek 07:30–17:00
  • Sreda 07:30–17:00
  • Četrtek 07:30–17:00
  • Petek 07:30–17:00
  • Sobota Zaprto
  • Nedelja Zaprto

  Honda servis za preventivni pregled ali popravilo

  Hondina vozila so že od nekdaj sinonim zanesljivosti, mi pa smo tu, da ohranimo njihov ugled oziroma tega dvignemo na še višjo raven. Najboljše pri vsem skupaj pa je, da pri nas na enem mestu dobite dobesedno vse! Obiščite naš servis Honda in se o tem prepričajte tudi sami. Na enem mestu boste namreč dobili vse od preventivnih pregledov vašega avtomobila pa do popravil, rednega vzdrževanja, odprave napak in vsega, kar potrebujete za brezhibno delujoče ter tehnično popolno vozilo.

  Preberi več

  Naši zaposleni Hondina vozila poznajo do potankosti, zato dobro vedo, kako se jim streže. Naš Honda servis spada v sam vrh kakovosti, saj naši serviserji v vaše vozilo vgradijo le originalne Hondine nadomestne dele, kar dodatno priča o visoki ravni naših storitev. Tako kot se vi ne zadovoljite s slabo opravljeno storitvijo, tako tudi mi vse svoje moči usmerjamo v to, da je Honda servis opravljen na najvišji mogoči ravni. In zadovoljna stranka je tisto, kar nam daje motivacijo za nadaljnje uresničevanje našega poslanstva – tudi po nakupu skrbeti za vaše Hondino vozilo.

  Zakaj zaupati ravno nam?

  Poleg zgoraj naštetega naš Honda servis temelji na dolgoletnih izkušnjah. Že več kot 30 let sodelujemo s Hondo in v tem času smo njihova vozila spoznali do najmanjše podrobnosti. Z največjim veseljem spremljamo tudi vse novosti in se prilagajamo smernicam, ki jih Honda narekuje. Prepričani smo, da le redki Hondina vozila poznajo tako dobro kot mi. Naš Honda servis je vrhunsko podkrepljen z znanjem, ki ga redno nadgrajujemo in posodabljamo. Naša ekipa je zanesljiva, strokovna, prilagodljiva in vajena dobesedno vsega.

  Vabimo vas torej, da nam zaupate svoje vozilo. Naš servis Honda je tu za vas, da vam pomaga vaše vozilo še dolga leta ohranjati v najboljši mogoči kondiciji. Izpolnite zgornji obrazec, podajte nam neke osnovne podatke o vozilu, mi pa se bomo potrudili, da se vam oglasimo v najkrajšem mogočem času. Dogovorili se bomo za termin in vse dodatne podrobnosti. Prepričani smo, da bo naš Honda servis navdušil tudi vas in da nam boste svoje vozilo zaupali za njegovo celotno življenjsko dobo.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Zakaj izbrati pooblaščeni Honda servis?

  Če svojo Hondo zaupate našemu pooblaščenemu servisu, bomo poskrbeli, da vanjo vgradimo le originalne nadomestne dele, pri čemer vam nudimo garancijo tako na dele kot storitev samo. Imamo najboljša orodja in diagnostične aparature, s pomočjo katerih lahko zanesljivo odkrijemo vzrok težave. Opremljeni smo z vrhunskimi znanji in specifičnimi lastnostmi Hondinih vozil, zato ste lahko prepričani, da boste svojo Hondo zaupali najboljšim rokam.

  Kaj vse obsega servis Honda?

  V Avtohiši Žibert nudimo celovito storitev, ki obsega vse potrebno za ohranjanje vitalnosti vašega Hondinega vozila. Opravljamo vse od osnovnega vzdrževanja do servisiranja in popravila vozil, poleg tega pa vam tudi svetujemo v zvezi z vzdrževanjem vaše Honde. Odlikujejo nas strokovnost, bogate izkušnje, napredna znanja in prilagodljivost, hkrati pa boste tu dobili vse na enem mestu.

  Kje je Honda servis opravljen res vrhunsko?

  Vabimo vas, da nas kontaktirate in nam zaupate svoje skrbi. Zagotavljamo vam, da boste v Avtohiši Žibert priča vrhunski ponudbi, ki ji ni para. Ker si želimo, da bi vaša Honda res izkoristila vse svoje potenciale, se ves čas trudimo, da bi ji zagotovili vse potrebno za brezhibno delovanje in s tem vaše zadovoljstvo.