Avtohiša Žibert in nova Honda ZR-V

Avtohiša Žibert in nova Honda ZR-V

Honda je ponovno dvignila standarde v kompaktnem SUV segmentu z uvedbo novega modela – Honda ZR-V. Ta eleganten in zmogljiv avtomobil združuje sodobno oblikovanje, napredne tehnologije ter izjemno vozno izkušnjo, ki prevzame tako voznike kot tudi potnike. S svojim dinamičnim videzom ter izjemno zmogljivostjo je ZR-V odlična izbira za vse, ki si želijo osvobajajoče vozniške izkušnje.

Hondo ZR-V si že lahko ogledate in preizkusite v našem salonu Avtohiša Žibert, Britof 173, 4000 Kranj. Prijavite se na testno vožnjo že sedaj preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona 042343100.

Zunanjost nove Hondo ZR-V odraža čisto eleganco in dinamičnost, ki jo pričakujemo od znamke Honda. S svojimi izrazitimi linijami, močnimi potezami in atraktivnimi detajli na prvi pogled pritegne pozornost. Ne le lepa na pogled, ZR-V tudi ponuja odlično vozno izkušnjo, zahvaljujoč svoji napredni tehnologiji in zmogljivosti.

Napreden pogonski sklop e:HEV s kombinacijo dveh električnih motorjev ter bencinskega motorja, omogoča užitek v vožji, dinamičnost, moč, učinkovitost in varčnost. Električni pogon zagotavlja tiho, takojšnjo moč in športno odzivnost ter motorni pogon, ki prevzame pogon vozila pri večjih hitrostih. Največji navor 315 Nm in 184 KM nudita vso zmogljivost, ki jo potrebujete, kadarkoli jo potrebujete.

Za še večji užitek v vožnji lahko izbirate med temi načini vožnje – Normal, Sport ali Econ glede na vaše razpoloženje. Način Snow pa omogoča optimalno vožnjo v zimskih razmerah.

Poleg tega napredni sistemi za varnost in vožnjo, kot je Honda Sensing, zagotavljajo dodaten občutek varnosti in zaupanja med vožnjo.

Notranjost nove Hondo ZR-V pa navdušuje s svojo prostornostjo, udobjem in napredno tehnologijo. Ergonomično oblikovani sedeži in prostorna notranjost omogočajo udobno potovanje za vse potnike, medtem ko napredni informacijsko-zabavni sistem omogoča enostaven dostop do različnih funkcij in aplikacij.

Vse to in še več naredi novo Hondo ZR-V za odlično izbiro za vse, ki iščejo kombinacijo sloga, zmogljivosti in inovacij na cesti. Ne zamudite priložnosti, da doživite revolucionarno vozno izkušnjo – obiščite vašega najbližjega trgovca Honda in si rezervirajte svojo testno vožnjo še danes!

Več o Hondi ZR-V si preberite na strani.

Hondo ZR-V si že lahko ogledate in preizkusite v našem salonu Avtohiša Žibert, Britof 173, 4000 Kranj. Prijavite se na testno vožnjo že sedaj preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona 042343100.

 

Top