Avtohiša Žibert predstavlja novo Hondo CR-V

Avtohiša Žibert predstavlja novo Hondo CR-V

Odkrijte novo dimenzijo sproščenega prestiža s Hondo CR-V. Honda s ponosom predstavlja novo različico svojega legendarnega SUV-ja – Honda CR-V. Zasnovana z mislijo na vaše potrebe in želje, CR-V združuje vrhunsko zmogljivost ter eleganco, ki izstopa na cestah. Zagotavljanje odlične vozne izkušnje je temeljna značilnost nove Honda CR-V, ki jo dosežemo s kombinacijo vrhunskih tehnologij, izpopolnjenega oblikovanja in napredne inženirske zmogljivosti. Tukaj je nekaj ključnih vidikov, kako nova Honda CR-V zagotavlja nepozabno vožnjo:

Napredna tehnologija pogona: Napreden pogonski sklop e:HEV, samopolnilnilni polni hibrid, s kombinacijo dveh električnih motorjev ter bencinskega motorja, omogoča užitek v vožji, dinamičnost, moč, učinkovitost in varčnost. Električni pogon zagotavlja tiho, takojšnjo moč, gladko in odzivno vožnjo ter motorni pogon, ki prevzame pogon vozila pri večjih hitrostih. Za optimalno zmogljivost, oprijem in učinkovitost v vožnji lahko izbirate med štirimi načini vožnje – Normal, Sport, Econ in načinom Snow, ki omogoča optimalno vožnjo v zimskih razmerah.

Udobje in prostornost: Notranjost nove CR-V je zasnovana z mislijo na udobje potnikov. Prostorna in ergonomična notranjost ponuja udobno vožnjo za vse potnike, ne glede na dolžino potovanja. Poleg tega je prostorni prtljažni prostor popoln za prevoz prtljage ali opreme za vsako pustolovščino. Prostornina prtljažnika z 587 litri in z do 1642 litrov prtljažne prostornine(metoda VDA do stropa) in množico pametnih idej za shranjevanje, vključno z velikim sredinskim naslonom za roke, ki skriva ogromnih 9 litrov uporabnega prostora, nastavljivi zadnjimi sedeži po dolžini in naklonu, bo vaše potovanje brezskrbno.

Napredne varnostne značilnosti: Varnost je vedno na prvem mestu. Nova Honda CR-V je opremljena z najnovejšim varnostnim sistemom – Honda SENSING 360°, ki nadgrajuje obstoječi sistem na 360° okoli vozila z dodatnimi kotnimi radarji in kamerami spredaj in zgoraj. To zagotavlja večjo zaščito za vas, vaše sopotnike na vsaki vožnji ter ostale udeležence v prometu.To zagotavlja večjo zaščito za vas in vaše sopotnike na vsaki vožnji.

Povezljivost in zabava: Ne glede na to, ali gre za dolgo potovanje ali krajši izlet, je nova Honda CR-V opremljena z naprednimi sistemi za povezljivost in zabavo. Intuitivni informacijsko-zabavni sistem vam omogoča dostop do vaše najljubše glasbe, aplikacij in navigacijskih storitev, medtem ko pametne funkcije omogočajo brezhibno integracijo vašega pametnega telefona.

Ekonomska Učinkovitost: Nova Honda CR-V je zasnovana z mislijo na ekonomičnost in učinkovitost. Z naprednimi motorji in tehnologijami za izboljšanje učinkovitosti goriva vam CR-V omogoča, da uživate v dolgih vožnjah brez skrbi glede pogostega polnjenja goriva.

Zaradi teh in drugih inovativnih značilnosti nova Honda CR-V zagotavlja nepozabno vozno izkušnjo, ki vas bo navdušila ob vsaki vožnji.

Več o Hondi CR-V si preberite na strani.

Vabljeni v Avtohišo Žibert, Britof 173, 4000 Kranj na ogled in testno vožnjo. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona 04 23 43 100.

 

Top