NOVA DEFINICIJA ODLIČNOSTI

Honda s ponosom predstavlja novo različico svojega legendarnega SUV-ja – Honda CR-V. Zasnovana z mislijo na vaše potrebe in želje, CR-V združuje vrhunsko zmogljivost ter eleganco, ki izstopa na cestah.

Honda CR-V mešanico športnosti, praktičnosti, prefinjenosti, varnosti in udobja. Šesta generacija se predstavlja z drznejšim in samozavestnim videzom tr predstavlja popolno harmonijo med eleganco in dinamiko. Z izrazitim slogom zunanjega oblikovanja ter privlačnimi linijami, bo CR-V nedvomno ukradel pozornost na vsakem koraku.

Obiščite Avtohišo Žibert ter se prepričajte.

PROSTORNOST IN PRILAGODLJIVOST

Ne glede na to, ali se odpravljate na avanturo v naravo ali na mestno pustolovščino, CR-V ponuja izjemno prostornost, prilagodljivost in prefinjenost. Z obilico prostora za potnike in tovor ter prilagodljivim notranjim prostorom nudi udobno vožnjo za vse potnike, ne glede na dolžino potovanja.

Prostornina prtljažnika z 587 litri in z do 1642 litrov prtljažne prostornine(metoda VDA do stropa) in množico pametnih idej za shranjevanje, vključno z velikim sredinskim naslonom za roke, ki skriva ogromnih 9 litrov
uporabnega prostora, nastavljivi zadnjimi sedeži po dolžini in naklonu, bo vaše potovanje brezskrbno.

Ogrevani sprednji sedeži vključujejo tudi funkcijo prezračevanja, ki vas ohladijo s pritiskom na gumb. Panoramska streha z električnim odpiranjem, električno pomična prtljažna vrata, ogrevan volan* in ogrevani zadnji sedeži*, spominsko* električno nastavljiv voznikov sedež, head up prikazovalnik* in 360° kamera* bodo poskrbeli za še večje udobje in sproščenost (*odvisno od novija opreme).

NAPREDNA TEHNOLOGIJA IN VRHUNSKA ZMOGLJIVOST

V Hondi CR-V boste našli najnovejše tehnološke inovacije, z naprednimi funkcijami za varnost, zabavo in povezljivost bodo vaše vožnje še bolj udobne, varne in povezane kot kdajkoli prej.

Ne glede na razmere na cesti, bo Honda CR-V zagotovila izjemno zmogljivost, večjo raven učinkovistosti in zmanjšanje emisij. Napreden pogonski sklop e:HEV, samopolnilnilni polni hibrid, s kombinacijo dveh električnih motorjev ter bencinskega motorja, omogoča užitek v vožji, dinamičnost, moč, učinkovitost in varčnost.

Električni pogon zagotavlja tiho, takojšnjo moč, gladko in odzivno vožnjo ter motorni pogon, ki prevzame pogon vozila pri večjih hitrostih.

Za optimalno zmogljivost, oprijem in učinkovitost v vožnji lahko izbirate med štirimi načini vožnje – Normal, Sport, Econ in načinom Snow, ki omogoča optimalno vožnjo v zimskih razmerah.

Vabljeni na testno vožnjo v Avtohišo Žibert in se prepričajte.

ZANESLJIVOST IN VARNOST ZA VSE

Varnost je vedno na prvem mestu. Nova Honda CR-V je opremljena z najnovejšim varnostnim sistemom – Honda SENSING 360°, ki nadgrajuje obstoječi sistem na 360° okoli vozila z dodatnimi kotnimi radarji in kamerami spredaj in zgoraj. To zagotavlja večjo zaščito za vas, vaše sopotnike na vsaki vožnji ter ostale udeležence v prometu.

Honda SENSING vključuje sisteme – zavorni sistem za ublažitev naleta (CMBS), ppozorilo pred naletom spredaj (FCW),  oozorilo pred zapustitvijo voznega pasu (LDW), sistem sledenja voznega pasu (LKAS), nadzor pred zapustitvijo vozišča, inteligentni omejevalnik hitrosti, inteligentno prilagodljiv aktivni tempomat (i-ACC) s sistemom sledenja pri nizki hitrosti in Traffic Jam Assist, sistem prepoznave prometnih znakov (TSR), sistem za opozarjanje pred vozili v mrtvem kotu (BSI), sistem za opozarjanje na prečni promet zadaj(CTM), sistem za nenamerno pospeševanje naprej in nazaj, lane Watch sistem: sistem za pomoč pri menjavi pasu.

Dodatni varnostni sistemi Honda SENSING 360° – opozorilo na prečni promet spredaj*, sistem za polsamodejno menjavo voznega pasu*, aktivni sistem za preprečitev trka ob menjavi pasu*, sistem 360° kamere z več pogledi* (odvisno od nivoja opreme).

Honda se že dolga leta uveljavlja kot sinonim za trajnost in zanesljivost. Zavezani k trajnostnemu razvoju in inovacijam, smo oblikovali CR-V, ki bo vaš zvesti sopotnik na vseh vaših poteh.

Pridružite se nam na poti raziskovanja in doživite novo dimenzijo sproščenega prestiža z Honda CR-V. Prepustite se užitkom vožnje brez kompromisov!