MODERNO OBLIKOVANJE

Nov model Honda ZR-V, SUV, ki združuje dinamične vozne lastnosti, najnovejše varnostne funkcije, udobje, užitek v vožnji, eleganco in prostornost.

Honda ZR-V je mešanica elegance in športnosti, ki vas bo navdušila na prvi pogled. Prepričala vas bo dinamična oblika, gladke površine, izklesan motorni pokrov in zašiljeni žarometi. Podaljšek strehe še poudari dinamiko vozila.

UDOBJE IN PROSTORNOST

Notranjost Honde ZR-V nudi občutek domačnosti s prefinjenimi materiali ter številnimmi prostori za shranjevanje, odlaganje ali polnjenje vaših pripomočkov. Armaturna plošča mogoča lahkotno upravljanje vozila preko volana, enostavno uporabo zaslona in vseh funkcij vozila ter jasno podajanje informacij o vaši vožnji.

ZR-V je zasnovan tako, da nudi prilagodljivost in praktičnost za vsak življenski slog. Natovarjanje brez nakladalnega robu je zelo preprosto, njegov prtljažnik s prostornino do 1.322 litrov pa lahko sprejme skoraj vse.

ŠPORTNA ELEGANCA IN ODLIČNA VOZNA IZKUŠNJA

Honda ZR-V je zasnovan s športno navdihnjenim podvozjem in zagotavlja popolno izkušnjo vožnje zahvaljujoč svoji ergonomski obliki. Napreden pogonski sklop e:HEV s kombinacijo dveh električnih motorjev ter bencinskega motorja, omogoča užitek v vožji, dinamičnost, moč, učinkovitost in varčnost.

Električni pogon zagotavlja tiho, takojšnjo moč in športno odzivnost ter motorni pogon, ki prevzame pogon vozila pri večjih hitrostih. Največji navor 315 Nm in 184 KM nudita vso zmogljivost, ki jo potrebujete, kadarkoli jo potrebujete.

Za še večji užitek v vožnji lahko izbirate med temi načini vožnje – Normal, Sport ali Econ glede na vaše razpoloženje. Način Snow pa omogoča optimalno vožnjo v zimskih razmerah.

POPOLNA MOČ, POPOLN NADZOR

ZR-V nudi popolno izkušnjo vožnje. Prednji sedeži, ki stabilizirajo telo, jasen pogled na cesto, kontrola vožnje s pomočjo digitalnega zaslona, head up prikazovalnik v opremi Advance, 9-palični zaslon na dotik…

Vse je namenjeno temu, da se počutite kot eno z avtomobilom in še boljše vozne izkušnje.

Preglejte in preizkusite ga tudi vi. Vabljeni na testno vožnjo.