PRENOVLJENA HONDA JAZZ E:HEV

Prenovljena Honda Jazz e:HEV  ponuja še naprednejši hibridni motor e:HEV in vas prepriča s sodobnim in atraktivnim videzom. Oblika Honde Jazz je zasnovana z mislijo na praktičnost in se ponaša z vpadljivo silhueto, ki je obenem aerodinamična in elegantna.

Z osveženim dizajnom je vsak detajl premišljen, med drugim nova maska motorja,  zadnji spojler in dodatki kot so črni pokrovi ogledal in športni pragovi in aluminijasta platišča.*

Jazz kot ga že poznamo, sedaj vključuje še malo športnosti.

*Odvisno od opreme vozila.

DOŽIVITE NOVO IZKUŠNJO VOŽNJE

Vozna izkušnja nam je na prvem mestu, zato smo prav vsako Hondo zasnovali z namenom uporabniške izkušnje v vozilu.

OBČUTITE MOČ HIBRIDA

Dvajset let izkušenj na področju izdelovanja hibridov nas je popeljalo med vodilne proizvajalce, zato lahko računate na nas. Samodejna izbira voznih načinov omogoča najboljše razmerje med ekonomičnostjo in zmogljivostjo.

Honda Jazz je opremljena s samopolnilnim hibridnim sklopom z litij-ionsko baterijo in 1,5 litrskim bencinskim motorjem. Inteligentni hibridni sklop avtomatsko preklaplja med tremi načini vožnje – hibridni pogon, električni pogon in bencinski pogon.

PROSTORNA IN UDOBNA NOTRANJOST

Notranjost vozila je izredno udobna in pregledna. Pogled navzven je zaradi močnih A-stebričkov, metlic brisalcev, ki so skrite in velikih stekel neoviran.

Nismo pa pozabili niti na naše slavne ‘magic seats’ sedeže, ki smo jih v novem Crosstar hibridu ohranili. Takšni sedeži omogočajo prilagodljivost, saj se zadnji lahko spustijo, to pa poveča prtljažnik in s tem zagotovi več prostora za prtljago. Zadnji sedeži se tudi dvignejo, kar omogoča dober izkoristek višine avtomobila. Crosstar ima skupaj s prtljažnim prostorom kar 1.203 litre prostora. Na ta način lahko prevažate predmete najrazličnejših velikosti.

VEDNO VARNI NA VOZIŠČU

Napredni varnostni sistem Honda SENSING, ki je že vključen v serijsko opremo, skrbi, da je vsaka vožnja varna in brezskrbna. Sistem Honda SENSING pridobiva informacije preko radarjev in kamer, s čimer vam pomaga na cesti, vključeni pa so tudi senzorji za samodejno zaviranje.

Spoznajte Hondine asistenčne sisteme kot so: sistem nadzora mrtvega kota, sistem za zaznavanje prečnega prometa zadaj, sistem za preprečevanje naleta, opozorilo pred zapustitvijo voznega pasu, sistem sledenja voznemu pasu, aktivni temopomat.

*Nekateri sistemi so na voljo od opreme Advance naprej.