DOŽIVITE VEČ S HONDO CROSSTAR HIBRID

Z mislijo na aktiven življenjski slog Crosstar hibrid prinaša tako varnost kot prilagodljivost in funkcionalnost. Karakter modela je mišičast, a eleganten z značilno sprednjo masko, vzdolžnimi strešnimi sanmi, povišano oddaljenostjo od tal za lažji dostop, aluminijastimi platišči in dobro preglednostjo nad okolico.

Avtomobil se ponaša z črnimi zaščitnimi obrobami, ki omogočajo zaščito pred zunanjimi vplivi, obenem pa poudarijo močan slog in poseben videz Crosstara.

PREIZKUSITE HONDO CROSSTAR NA TESTNI VOŽNJI

Na kakšen način je najlažje odkriti vse funkcionalnosti in zmožnosti Crosstar hibrida? Tako, da ga preizkusite sami! Vabimo vas na testno vožnjo, na kateri ga boste spoznali v živo.

Preizkusite elegantnost, praktičnost, prostornost modela Crosstar za vaš aktiven življenjski slog. Neverjetni magični zadnji sedeži z zelo enostavnim zlaganjem in podiranjem se prilagodijo vsakemu vašemu prevozu tovora in prtljage. Spoznajte vse varnostne sistem Honde Sensing in odziven samopolnilni hibridni sklop.

PRIHODNOST JE HIBRID

Hibridna tehnologija e:HEV Crosstaru omogoča dinamično vozno izkušnjo z majhno porabo in nizkimi emisijami. Motor združuje 1,5 litrski bencinski motor in elektromotor z litij-ionsko baterijo.

Za kar najbolj dinamično in lahkotno vožnjo Crosstar nenehno spremlja delovanje vozila in se prilagaja vašemu stilu vožnje. Avtomobil samodejno preklaplja med tremi načini vožnje: bencinski pogon, hibridni pogon in električni pogon.

VELIKA IN PROSTORNA NOTRANJOST

Skrbno zasnovana notranjost omogoča veliko prostornost v Crosstar hibridu. V prednji in zadnji vrsti je veliko prostora za noge, tudi vidljivost je zelo dobra.

Na novo smo zasnovali tudi sedeže, saj je tkanina vodoodporna, sedeži pa nudijo dobro oporo hrbtenici in preprečujejo utrujenost.

Nismo pa pozabili niti na naše slavne ‘magic seats’ sedeže, ki smo jih v novem Crosstar hibridu ohranili. Takšni sedeži omogočajo prilagodljivost, saj se zadnji lahko spustijo, to pa poveča prtljažnik in s tem zagotovi več prostora za prtljago. Zadnji sedeži se tudi dvignejo, kar omogoča dober izkoristek višine avtomobila. Crosstar ima skupaj s prtljažnim prostorom kar 1.203 litre prostora. Na ta način lahko prevažate predmete najrazličnejših velikosti.