Avtohiša Žibert in Honda power equipment ter EGO Power+ – kosilnice, agregati, snežne freze, prekopalniki, motorne kose, vodne črpalke…

Avtohiša Žibert in Honda power equipment ter EGO Power+ – kosilnice, agregati, snežne freze, prekopalniki, motorne kose, vodne črpalke…

Sodelovanje s Hondo smo razširili tudi na vrtni in industrijski program Honda. Dokazana Hondina kvaliteta in legendarna kakovost ne razočarata.

Za vas smo uredili ločen salon za tehnični program Honda ter baterijsko orodje EGO Power+. Vabljeni v Avtohišo Žibert, Britof 173, 4000 Kranj.

Oglejte si tudi našo novo spletno trgovino na strani www.vrtni-stroji.si, kjer si lahko ogledate vse izdelke na daljavo, preberete vse tehnične informacije in ostale podatke s slikami.

Z našimi izdelki si lahko zagotovite varnost in zanesljivost pri delu. Kosilnice, motorne kose in puhalniki Honda poskrbijo za čudovite izgled vašega vrta in okolice, agregati in vodne črpalke pa poskrbijo za moč in pomoč kjerkoli in kadarkoli. Zelenjavni vrt čudovito uredite s prekopalniki Honda, medtem ko snežne freze pozimi poskrbijo, da sneg uredite hitro in enostavno.

Poleg razširjenega Honda programa, imamo za vas v ponudbi tudi baterijsko gaziantep escort bayan orodje za vrt EGO Power+, ki sodi v sam vrh baterijskih izdelkov. Baterije se lahko kombinira z vsemi orodji za vrt in okolico. Baterijski program EGO Power+ prav tako obsega kosilnice, kosilnice na nitko, puhalnike, škarje za živo mejo, snežno frezo in žage.

Za vse informacije smo vam vedno na voljo na tel. št. 04 23 43 100 ali prodaja@honda-zibert.com.

Top