AVTOMOBIL, KI NUDI UŽITEK V VOŽNJI

Honda Civic prinaša inovativen športni duh in s tem tehnično popoln avtomobil, ki se ponaša z edinstveno osebnostjo. Nenazadnje je to avtomobil, ki prinaša užitek v vožnji in je ustvarjen okoli ene same ključne komponente – vas!

SUROVA TURBO MOČ

Za popolno dopolnjevanje atraktivnega športnega videza smo razvili dva nova turbo bencinska motorja, ki se ponašata z močjo in preciznostjo.

Na izbiro imate zmogljiv 1.5 VTEC turbo motor s kar 182 KM ali pa učinkovit 1.0 VTEC turbo motor s 126 KM. Oba motorja se ponašata s tako imenovano ‘Earth Dreams Technology’, ki Hondi Civic prinaša popolno ravnovesje med ekonomičnostjo in zmogljivostjo.

Ne glede na izbrano kombinacijo vas čaka zabavna in navdušujoča vožnja!

IZBOLJŠANA NOTRANJOST

Športni duh Honde Civic se nadaljuje tudi v notranjosti. Pedali iz aluminija, digitalni merilniki in usnjen volan so le nekatere komponente, s katerim se ponaša avtomobil. Za udobje poskrbijo kvalitetni sedeži, skrbno izbrani materiali v notranjosti vozila in veliko prostora za noge.

Prostornost pa se pokaže tudi v prtljažnem prostoru, saj se ta ponaša kar s 478 l kapacitete. Z zložljivo zadnjo klopjo (60:40) in široko odprtino prtljažnega prostora smo poskrbeli za dodatno udobje, nad katerim boste navdušeni tudi vi.

ŠPORTNOST IN VARNOST V ENEM

Nova Honda Civic je ustvarjena za zmogljivost, kar sporoča z nizkim aerodinamičnim profilom in ostrimi športnimi linijami.

Spredaj najprej opazimo ozko prednjo masko in agresiven značaj dveh velikih dovodov zraka, ki se nato preko povezanih ostro izklesanih bočnih linij nadaljuje vse do zadnjega spojlerja. Rezultat je ognjevita športnost Honde Civic.

Varnost potnikov in ostalih udeležencev v prometu nam je na prvem mestu, zato smo pri razvoju nove Honde Civic veliko časa namenili varnostim sistemom.

Oglejte si več podrobnosti o Honda SENSING varnostnih sistemih:

HONDA CONNECT

Honda Civic je opremljena z novim CONNECT multiinformacijskim sistemom, ki skrbi, da ste vedno povezani s svojimi bližnjimi in z vašo najljubšo glasbo ter da imate vse v enem zaslonu na dotik.

Najnovejša generacija Honda CONNECT sistema je opremljena z Apple CarPlay in Android Auto™, DAB digitalnim radiom ter že nameščenim Aha™ avdio predvajalnikom, ki vam omogoča predvajanje podcastov, vaše najljubše glasbe in novic. Povežete se lahko tudi z USB in HDMI, brskate lahko po internetu in dodajate aplikacije, ki jih potrebujete. Za najboljšo navigacijsko izkušnjo pa je v Hondi CONNECT integrirana Garminova navigacija.

Za najlažje parkiranje in vzvratno vožnjo pa se na Honda CONNECT zaslonu prikaže slika vzvratne kamere, ki ima na voljo tri različne poglede.