NAJ VAS ZAPELJE SAMOPOLNILNI HIBRID

Hondina filozofija je fokus na človeku in udobju vožnje. Hondina hibridna tehnologija e:HEV povsem samostojno in predvsem optimalno preklaplja med bencinskim, hibridnim in povsem električnim pogonom, s tem pa skrbi za optimalno zmogljivost in brezhibno vožnjo. Kot pri Formuli 1, e:HEV namreč z močjo bencinskega motorja napaja generator, ta pa preko električnega motorja poganja kolesa.

Kar dva elektromotorja zagotavljata takojšen povsem električni pospešek, hibridni pogon pa nudi optimalno delovanje s kombiniranjem bencinskega motorja in obeh elektromotorjev.

VRHUNSKO UDOBJE VOŽNJE

Med vožnjo sistem zaviranja energijo ponovno uporabi tako, da z njo napolni baterijo elektromotorja, kar pomeni, da ni težav s polnjenjem na polnilnicah. Vaš vir energije je kar vaš avto! Na to lahko dodatno vplivate tako, da s preklopom v način vožnje B preko obvolanskih prestavnih ročk prilagajate stopnjo zaviranja.

Posledica je ultimativna ekonomičnost in predvsem udobje med vožnjo, zaradi česar bo novi HR-V vaš najboljši prijatelj in sopotnik.

FUNKCIONALNOST IN ZABAVA

V novem HR-V hibridu je Honda združila igrivost kupeja z vsemi prednostmi, ki jih prinaša SUV. Tako boste ne glede na dolžino vožnje na poti vedno lahko uživali v mnogih praktičnih funkcijah Honde HR-V in preprosto uživali življenje.

Od zdaj naprej boste lahko v svoj avto spakirali vse in še več, saj vam nastavitev sedežev Magic Seats z eno potezo omogoča, da prtljažnik dodatno povišate z dvigom sedežev ali povečate in sedeže zložite na tla.

V trenutku pridobite prostor za vse vaše potrebe – dodatno kolo, smuči ali par kovčkov za potovanje.

IZJEMEN SLOG IN VRHUNSKI DIZAJN

Novi HR-V se ponaša s preprostim, a brezčasnim dizajnom, pri tem pa ne sklepa kompromisov na področju uporabnosti in učinkovitosti. Tako boste v notranjosti našli čudovite oblike, ki se povezujejo v uporabne odlagalne površine in pametno razporejene prostore za shranjevanje.

Vaš HR-V vam tako nudi vse potrebno za vaš sodoben življenjski slog.

NA PRVEM MESTU JE VOZNIK

V novem HR-V je voznik na še višjem položaju s pogledom nad pokrov motorja, s čimer se izboljša vidljivost in pripomore k varni vožnji, hkrati pa daje občutek letenja.

Zaradi elegantne minimalistične armaturne plošče z ravnimi linijami boste povsem osredotočeni na cesto pred vami, v pomoč pa vam bo še sodoben intuitiven informacijsko-zabavni sistem. S Honda SENSING tehnologijo bo vaš avto še pred vami zaznal vozne pogoje in prometne znake. S funkcijami kot so sistem sledenja voznega pasu, nadzorom pred zapustitvijo vozišča, aktivnim tempomatom s sistemom sledenja pri nizki hitrosti, inteligentnim omejevalnikom hitrosti, opozorilom pred naletom, zavornim sistemom za ublažitev ali preprečitev trka, tudi dodatno pripomogel k zagotavljanju varnosti.

Naš cilj je, da se počutite varni in pripravljeni na vse.