MODERNO OBLIKOVANJE

Zasnova avtomobila prihodnosti je nastala tako, da smo se zazrli v preteklost. Navdih Honde E je prva generacija Honde Civic, iz katere je Honda E dobila retro-moderen videz s preprostimi, a čistimi linijami.

Do popolne oblike smo prišli z dobrim premislekom o vseh zunanjih elementih avtomobila. Prišli smo do futurističnih inovacij, kot so kamere namesto vzvratnih ogledal, ter kljuke, ki se skrijejo v vrata. Ti dve pametni rešitvi nudita aerodinamično zunanjost nove Honde E in s tem tudi manjšo porabo.

Napredna tehnologija skupaj z modernim in elegantnim dizajnom Hondo E pelje korak naprej od ostalih in jo resnično razlikuje od množice.

E-zmogljivost

Odličen navor omogoča takojšno odzivnost brez kakršnegakoli zamika zaradi prestavljanja, saj sklopke in ročnega menjalnika ni. Takoj ko pritisnete na plin, boste začutili odzivnost in zmogljivost pogona na elektriko.

Voznik ima možnost izbire med dvema načinoma vožnje. Način vožnje Normal je namenjen čim bolj udobni in mirni vožnji po mestu, način Sport pa poskrbi za večjo odzivnost in vodljivost. Za odzivno in dinamično vožnjo skrbi elektromotor 113 kW, ki ga poganja zadnji par koles, Honda E pa se ponaša tudi z nizkim težiščem in porazdelitvijo teže 50:50.

Odlična vozna izkušnja v novodobni mobilnosti je to, kar nova Honda E zagotavlja!

PAMETNO UDOBJE

Moderna in prostorna notranjost v novi Hondi E je resnično korak pred časom.

Ustvarjena je bila za udobje in sproščenost, njena notranjost je svetla in moderno oblikovana, opremljena le s kakovostnimi materiali. Odstranili smo sredinsko konzolo in jo nadomestili z dvema širokima zabavnima zaslonoma z dodatnima stranskima zaslonoma, ki prikazujeta sliko stranskih kamer. Vse našteto poskrbi za prostornost, dobro preglednost in povezljivost.

Avtomobil je eden najprostornejših v svoji kategoriji, zadaj se ponaša tudi z veliko prostora za noge.

HITRO IN ENOSTAVNO POLNJENJE

Honda E ima polnilno mesto integrirano v pokrov motorja in je zelo enostavno dostopno. Ima modro LED osvetlitev, ki prikazuje polnilno stanje, poleg tega pa razsvetljuje polnilni del za lažjo vidljivost oziroma dostopnost.

V Hondi E je vgrajena 35,5 kWh zmogljiva litij-ionska baterija, ki omogoča več načinov polnjenja. Avtomobil lahko na hitrih javnih polnilnicah kar 80-odstotno napolnite že v 30 minutah, na domačih polnilnica pa se lahko baterija napolni v 4-5 urah, kar je odvisno zlasti od hitrosti polnjenja.

Da pa je polnjenje nove Honde E še učinkovitejše, smo pripravili povsem novo Hondino polnilno postajo, ki omogoča hitro, varno in zanesljivo polnjenje. Vključuje namreč tudi funkcijo samodejne obnovitve, če bi prišlo do prekinitve napajanja. Na voljo je tudi identifikacijski sistem, s katerim lahko kar sami določite, kdo bo polnilno postajo uporabljal.