NOVA GENERACIJA HONDE CR-V

Nova Honda CR-V dosega povsem nove mejnike. V peti generaciji lahko izbirate med živahnim, a varčnim VTEC bencinskim motorjem in hibridom, oba pa imata na voljo številne varnostne, prostorske in funkcionalne rešitve, tako da je novi CR-V vedno pripravljen na potovanje.

DOŽIVITE POVSEM NOVO IZKUŠNJO VOŽNJE

Vozna izkušnja nam je na prvem mestu, zato smo prav vsako Hondo zasnovali z namenom uporabniške izkušnje v vozilu. Izbirate lahko med zmogljivim elektromotorjem (135 kW) v kombinaciji z bencinskim motorjem 2.0 ter živahnim in ekonomičnim VTEC turbo bencinskim motorjem 1.5.

OBČUTITE MOČ HIBRIDA

Dvajset let izkušenj na področju izdelovanja hibridov nas je popeljalo med vodilne proizvajalce, zato lahko računate na nas. Samodejna izbira voznih načinov omogoča najboljše razmerje med ekonomičnostjo in zmogljivostjo.

Način EV omogoča ekonomičnost in tišino, saj motor v tem času ne deluje. Takšen način vožnje je primeren zlasti v mestih, kjer tudi veliko zaviramo in s tem polnimo baterijo. Motorni način pa je primeren zlasti za vožnjo po avtocesti, kjer je treba vzdrževati višje hitrosti. Električno energijo lahko s pomočjo regenerativnega zaviranja tudi shranjujete.

PREMIUM UDOBNOST IN SODOBNA TEHNOLOGIJA

Udobje med vožnjo je zelo pomembno, zato je Honda CR-V zasnovana prav za to. V njej so vključeni le najboljši materiali, ponaša se z veliko prostornostjo, saj ima 1.697 l  prtljažnega prostora z zloženimi klopmi, na voljo pa ima tudi veliko prostora za noge.

Honda CR-V vključuje sistem CONNECT s 17.8 cm (7”) zaslonom na dotik, DAB radio, Garmin integrirano navigacijo, na voljo sta tudi Apple Carplay in Andorid Auto. CR-V ima veliko prostora za shranjevanje, vključuje pa tudi poseben odlagalni prostor za brezžično polnjenje pametnega telefona.

VEDNO VARNI NA VOZIŠČU

Napredni varnostni sistem Honda SENSING, ki je že vključen v serijsko opremo, skrbi, da je vsaka vožnja varna in brezskrbna. Sistem Honda SENSING pridobiva informacije preko radarjev in kamer, s čimer vam pomaga na avtocesti, vključeni pa so tudi senzorji za samodejno zaviranje. Spoznajte Hondine asistenčne sisteme: